» Alle tilbud

Nyhedsbrev

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mønsted Cykel- og Motorservice er på Facebook!

Scootere

Der er 7 varer.
Scootere

Derfor skal du handle scooter hos os!

Når du handler ny scooter hos Mønsted Cykel- og Motorservice sørger vi for at scooteren er 100% justeret – og klargjort efter producenternes anvisninger! Så er du sikret dækning af den 2 års reklamationsret!

Alle vore scootere bliver leveret køreklar – hvilket betyder inkl. nummerplade/forsikring tegnet i dit navn og oprettelse i Motorregistret. Kort sagt: Du behøver ikke foretage dig andet end at medbringe gyldigt sygesikringsbevis eller kørekort – vi ordner resten!

Hos os er der inkluderet 1 stk. gratis service-eftersyn i prisen efter de første 1000 km.
Og hvis der med tiden opstår problemer med dit køretøj – eller der skal foretages alm. service/reparation – har du et trygt sted at henvende dig, hvor du er sikker på at dit køretøj bliver repareret af fagfolk!

Vores værksted/personale yder en professionel service som du kan stole på og vi opdaterer løbende vor viden via servicekurser m.m.

Har du brug for transport af din scooter til/fra værksted kan vi – i de fleste tilfælde – også finde en løsning på dette*.
Ring til os og forhør nærmere!

(*Tillægspris for transport kan forekomme – alt efter afstand!)